dimarts, 4 de març del 2008

BLOG DE LES DONES REPORTERES DE MATARO




Avui començem un blog d´un grup de dones de Mataró que estem fent un curs per aprendre a fer ràdio, ens farà molta ilusió poder comentar lo que fem les dones de Mataró i esperem que us agradi. Començarem a fer mitja hora de ràdio pròximament per comunicar noticies de tota mena. Més endavant us direm qué farem en la mitja hora, sempre seran coses que creiem que seran importants.


Salutacions a totes les dones de Mataró.


11 comentaris:

Dones Reporteres de Mataró ha dit...

Hola, espero que este blog nos sirva para que todas las personas que quieran aportar algo a las mujeres nos lo hagan saber. Estaremos muy agradecidos.
Un saludo,
Encarna

soraya ha dit...

Hola em dic Soraya. Ahir ens vam reunir unes cuantes dones del barri de Rocafonda, per passar una estona agradable i apendre a fer Cuscus, ha estat mol be, divertit, i per la meva part espero que es torni a repetir. Salutacions i fins un altre.

Dones Reporteres de Mataró ha dit...

Que bé això de tenir ja el blog de les dones reporteres de Mataró en marxa! Així podem anar compartint tot allò que ens vingui de gust...
Gràcies Encarna! Estem connectades!!
Gemma

nonagenàries ha dit...

Hola a totes!
Fantàstica la iniciativa d'aquest blog. Gràcies Encarna! A veure si entre totes li anem donant forma i contingut. He estat dos dies sense venir al taller de ràdio i us he trobat a faltar! El dilluns vindré sens falta! petons
Mercè

Dones Reporteres de Mataró ha dit...

Hola soy Pili, he leido los comentarios y queria participar.
Me parece una buena idea la del blog.
Quiero dar las gracias aSoraya por la clase de cocina y hacernos pasar un rato tan agradable.
Os quería comuniar que ayer tuvimos el placer de hacer la segunda clase de las tres de treatro social que haremos con Ana y Bea del colectivo de mujeresde Matagalpa, fuimos unas 25 mujeres 8 de las cuales participamos en el taller de rario.
Besos

Dones Reporteres de Mataró ha dit...

Aqui estem aprenen a saber fe funciona el blog,diu la Gemma que aixo va paralel al curs de radio.Dons petons a totes!.

Dones Reporteres de Mataró ha dit...

hola a totes, soc la touraya, per mi venir aquí ha sigut una experiència molt positiva.

lea cornellana ha dit...

He fet un petit comentari i no ha quedat reflectit. Ho torno a provar.

Salutacions

Lea

lea cornellana ha dit...

Ara si. Us deia que estic contenta del bloc, ets una crac Encarna!!! Aquest taller de ràdio ha de donar per molt. Aquest grup té moltes coses a dir dins aquesta societat que tan poquet em dit les dones, si, direm i serà en mirada de dona, de dona treballadora.
Una abraçada per totes.

Lea

Dones Reporteres de Mataró ha dit...

ola!!!!!!!!!!!!
soc lka touraya i estic amb la meva filla soukaina en el ciber buscant una informació sobre una heditora dona mataronina. he trobat informació gracies a la meva filla k ban lleguir a classe un llibre d'una tal Care Santos. bam buscar i en bam trobar moltes coses interesants bueno arrebeure ja ens beurem adew.........!!!!!!!!!!!

Dones Reporteres de Mataró ha dit...

Hola soc la Dunia.avui com ja sabeu hem grabat el primer programa de radio,despres la Soraya ens ha convidat a pendre un cafe a casa seva i totes hem aceptat encantades.Gracies a totes, a estat mol agradable i interesan!.Petons!.