divendres, 11 d’abril del 2008

Gravació del segon programa Amb veu de dona


Aquí teniu l'equip de dones que ha realitzat el segon programa de Amb veu de dona que s'emetrà el proper dimarts de 2/4 de 4 a 4 per Mataró Radio a 89.3 FM. Esperem que us agradi, nosaltres ho hem passat molt bé!

9 comentaris:

Dones Reporteres de Mataró ha dit...

Hola estais muy bien espero que os lo habeis pasado muy dibertido un saludo ENCARNA

lea cornellana ha dit...

Que bé... ara tenim que fer propaganda perquè ens escoltin les dones i homes de Mataró i el Maresme.

Una abraçada
Lea

Anònim ha dit...

S0Y JULIAF. OS DOY LAS GRACIAS A LEA Y ENACARNA POR SU AMABILIDAD EN NOMBRE DE TODAS,POR VUESTRO APOYO,A VER SI OS GUSTA.UN BESITO

Dones Reporteres de Mataró ha dit...

holas compañeras.

La experiencia de la grabación fue muy buena, si te lo prepras es más facil de lo que parce, des de quí animo al grupo que queda por locutar, animo que ya vereis que sensación tan buena que da cuando termineis . Besos Pili

Dones Reporteres de Mataró ha dit...

La veritat és que tot plegat és una experiència genial:
Els nervis de preparar els continguts, la satisfacció després de la gravació al veure que ens havien sortit ...
Ahir al repasar- ho a clase veient entre totes nosaltres, les coses que han quedat bé, unes altres que hem de millorar i apendre...
I avui: la incògnita. Ens escolta algú?. Com arribar a la gent que pot conectar i sentir-se identificada amb totes les coses que volem dir?
Endavant!.

lea cornellana ha dit...

Hola a totes si ens escolten, un comentari d'una dona que ens ha escoltat." El programa es tindria que repetir, no pot ser el tall que ha tingut en el moment més interesant, es té de protestar a la direcció de l'emisora. Si no tenim temps seria millor escurça la presentació".Això ens ho diu una dona que ha escoltat els dos programes.
A mi també m'ha semblat penos, com ha quedat. Ahir em va agradar tan...
Fins dilluns. Lea

Anònim ha dit...

Hola companyes!
Si bé, com dèiem el dilluns al taller, hem de valorar molt positivament el fet de tenir un espai radiofònic a la ràdio pública de Mataró on podem crear els nostres continguts i aprendre mentres anem fent i desfent, també crec, com vosaltres, que hem de demanar que es respecti i es "mimi" la feina que estem fent. Com em dèia la meva mare que ens va estar escoltant, sobretot és la imatge de la ràdio la que queda malament i per tant, ells són els principals interessats a que no passin aquests talls a mig programa. Estic d'acord en que haurem de repetir aquests dos programes i també penjar-los al nostre blog (amb l'ajut de la Rosa!) per que tothom, que vulgui i pugui, ens escolti per internet.
Vinga, no ens desanimem que la feina que estem fent és molt interessant!!
Una abraçada,
Mercè
(pd: estaria molt bé demanar de seure'ns per parlar amb la direcció de l'emisora. Què en penseu?)

Dones Reporteres de Mataró ha dit...

Hola os felicito os ha quedado muy bien El programa grabdoun, saludo ENCARNA

soraya ha dit...

Hola companyes, m'ha sapigut molt de greu que hagin fet aquest tall. Totes sabem la feina que ha comportat fer els contingust dels programes, la ilusio, i les ganes d'apendre que tenim totes de fer-ho be. Per tant hauriem de tenir molt clar, quin temps per radiar tenim, i que tota la feina feta es pugui sentir i valorar. Anims companyes, salutacions.