dimecres, 18 de juny del 2008

DONES REPORTERES DE MATARÓ




Estic molt contenta per la sort que he tingut de poder fer el taller de ràdio. Tot el curs ha estat molt interessant i enriquidor .

Són moltes coses que ens han ajudat a veure mes enllà de la rutina de sempre. Es un privilegi gaudir de coses que no passen per la imaginació i venen de cop sense esperar ho.
Es la possibilitat de conèixer persones tan disposades a ajudar- nos per arribar a on no podríem fer-ho soles. Per exemple la Gemma que si ha dedicat de ple tot el curs sense escatimar temps i amb molt de interès per ajudar-nos.
L' ambient del grup es d´una relació molt agradable tenint en compte les diferents formes i edats.També valoro molt el fet de que es tingui en compte la superació de la dona, ja que tants anys ha estat mancada dels seus drets i deixi de creure el que ens deien, que les obligacions de la dona era: la llar, els fills i el marit, com a objectiu únic.

El camí a seguir: em sembla que a totes ens agradaria que no quedes sense continuïtat. Jo personalment ho desitjo moltíssim.
PEPITA