dilluns, 17 d’octubre del 2011

Dona i crisi

Com està afectant la crisi a les dones? Existeixen diferències de com afecta la crisi financera entre dones i homes? Quines desigualtats socials estan generant o poden generar les retallades pressupostàries en els àmbits de salut i educació?

Sobre aquestes i altres qüestions hem tractat avui al programa Amb Veu de Dona. Hem tingut la oportunitat i gran sort de poder entrevistar a la Lina Gálvez, professora titular d'Història i Institucions Econòmiques, vicerectora del Postgrau de la Universidad Pablo de Olavide de Seveilla i directora del Máster de Género e igualdad, de la mateixa universitat. La Lina és co-autora, conjuntament amb Juan Torres del llibre Desiguales, mujeres y hombres ante la crisi financiera, de l'editorial Icària.

També hem parlat amb dues professionals de la sanitat i l'educació pública de com està afectant les retallades tant als professionals com als usuaris dels serveis públics.

Al final del programa hem donat a conèixer dos actes que tindran lloc durant el mes d'octubre i que hem volgut destacar:

Presentació del llibre "Dones invisibles" de Maria Lluïsa Latorre, el divendres 21 d'octubre a les 19.30h a la vocalia de dones Vista Alegre (c/.Almeria s/n de Mataró)


L'exposició: Mestres i pedagogues a la bibiloteca El Turó de Cabrera de Mar, del 24 d’octubre fins el 13 de novembre.

A
questa exposició repassa les biografies d’una dotzena de dones representatives de l’avenç
de l’educació catalana al segle XX.
Producció: Centre d’Estudis Interdisciplinaris de la Dona de la
Universitat de Vic. Col·labora la Universitat de Vic.


Aquí teniu l'adudio del programa sencer, no us el perdeu!





1 comentari:

Mònica ha dit...

És fantàstica la tasca que es fa!!! felicitats