diumenge, 8 de març del 2015

El món laboral i la dona avui







Analitzant la situació es pot afirmar que les dones estan majoritàriament present en el que hem anomenat mercat de treball secundari o perifèric amb contractes temporals o a temps parcial, treballant en empreses petites, on es constata la fragilitat i la precarietat de les condicions de treball.

La situació de les dones en el mercat de treball segueix estan caracteritzada per les desigualtats en l'ocupació i en els salaris. Els treballs desenvolupats habitualment per dones estan pitjor retribuïts que d'altres que majoritàriament realitzen els homes.


 

Dones Reporteres a través del programa Amb veu de dona, volem contribuir a trencar les desigualtats, és difícil fer-ho en l'àmbit ocupacional, que és el que en aquest programa ens ha ocupat, però sí que volem sensibilitzar als i les oients d'aquestes diferències.

Hem avançat però encara ens queda molt camí per fer. Hem de trencar les desigualtats existents en tots els sectors i en tots els ámbits i aquesta és una feina de dones i d'homes. 

Aquesta vegada hem volgut que Forges hi poses una mica d'humor amb els dibuixos que hem copiat aqui, al nostre blog:


 

 Si voleu saber que pensen les nostres convidades, la Montserrat Vilalta, llicenciada amb Matemàtiques i Dra. en Estadística, actualment directora de l'Escola Universitària del Maresme o també el que ens ha aportat la Mireia Ràfols, llicenciada en dret i actualment directora de la Direcció d'Ocupació a l'Ajuntament i tot el que va donar de sí el nostre programa, cliqueu aquí: