dimecres, 31 de març del 2021

EL TREBALL DE CURES ÉS IMPRESCINDIBLE PEL SOSTENIMENT DE LA VIDA


 




Bon dia a tothom.

“Amb veu de dona”, el nom dels nostre programa que des de fa més de 12 anys, donem i hem donat veu a moltes dones.

Dones Reporteres ens agrada descobrir dones que divulguen, que lluiten… i avui tenim una dona vinculada a donar visibilitat a moltes dones anònimes, massa anònimes.

Parlem de l’ELBA MANSILLA, ella és periodista de formació, i sòcia fundadora de la cooperativa La Ciutat Invisible SCCL, on treballa com a responsable de Formació de Coòpolis-Ateneu Cooperatiu de Barcelona, investigadora, docent i consultora en temàtiques relacionades amb l’Economia Feminista i l’Economia Solidària.  

Ens explicarà la seva experiència en la formació de diferents cooperatives socials.i com d’Imprescindible és el treball de la cura pel sosteniment de la vida. Volem reflexionar sobre aquest vel que cobreix , aquestes dones, dones que gràcies a elles, altres dones poden realitzar les seves activitats, (Traballar, oci) fora de casa .

Gràcies Elba per acceptar la nostra invitació  i compartir el teu temps i la teva experiència amb nosaltres.

Pel que fa a la “Secció Perfil de Dones”, avui volem recordar a la ELISABETH EIDENBEZ, qui va ser escollida per dirigir la Maternitat d’Elba. Aquesta institució va salvar moltes vides de dones, nens i nenes espanyoles i catalanes , que es van haver de refugiar en els camps francesos  desprès de la caiguda de la Segona República Espanyola  així com jueus procedents d’Europa.

Desitgem que el programa us hagi agradat i ens acomiadem fins d'aqui quinze dies.