dissabte, 16 d’agost del 2014

De la cotilla a la cirurgia estètica


















































Es va acabar la temporada i el 20 de juny Dones Reporteres varem voler fer un programa una mica estiuenc, més divertit i es va parlar de la cotilla, de la seva història. La conductora del programa va ser la Marisa, la Rosa ens va fer un recorregut històric, la Touraya ens va parlar de l'evolució de la moda marroquina femenina, la Montse ens va parlar de la roba interior i l'erotisme, la Sandra ens va destacar com repercuteix en la salud la moda femenina i la Lea va prioritzar la naturalitat en el vestir amb l'aportació d'unes noies que ens deixaven el seu testimoni.

Per tant, es va parlar d'una peça de roba femenina, la cotilla, que moldejava el cos de la dona segons la moda del moment, maltractant el cos en la majoria de cassos. Si bé va ser un programa estiuenc, no es va oblidar l'objectiu del programa Amb veu de dona, un programa de denúncia. Perquè si be la cotilla ja no està de moda ara tenim la cirurgia estètica que segueix amb l'invasió del cos per posar-lo a la moda del moment: més pit, menys pit, més morros o menys, ara els ulls, ara el nas...i un llarg etc.

Totes les veus que hi van participar ens van aportar una mirada cap a un lloc diferent, però totes confluint en un lloc comú: el cos de la dona i les modes.

Us he fet un petit esboç però si en voleu més aquí teniu l'audio :