dimarts, 8 d’abril del 2008

MATARÓ DONES

Mataró serà la ciutat convidada del festival de Cinema de Dones de Créteil

El projecte Insubordinades, format per curts d’un minut fets per dones de diferents procedències, és la peça representant
per Albert Ribas Dot - 13/12/2007 23:24 (169 lectures)

El projecte de curtmetratges d’un minut Insubordinades, sorgit d’un taller amb dones de diferents procedències i orígens elaborat pel col·lectiu Drac Màgic, representarà a la ciutat al Festival International du Film da Femme de Cretéil. L’anunci el va fer el regidor de Participació i Agermanaments, Carlos Fernández, durant la presentació dels curtmetratges finals, dimecres 12, a Can Palauet. A l’acte de presentació i projecció hi van assistir les creadores, els seus familiars i la regidora de Dona i Joventut Ana Barrera, entre altres. “Esperem formar una bona representació de les dones creadores per assistir al festival”, va comentar Fernández.
Les dones de Rocafonda participen en un disc amb cançons d’arreu del món

El disc es presentarà amb un concert al Casal Nova Aliança el proper diumenge dia 25
per Judith Vives - 23/11/2007 9:46 (194 lectures)



El projecte sorgeix d’un taller elaborat pel col·lectiu Drac Màgic, el mateix col·lectiu encarregat de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. La idea del projecte és que les dones gravin un curt d’un minut a partir d’un tema proposat prèviament i igual per a totes. “Per a nosaltres, és més important la idea que la tecnologia i treballar col·laborant les unes amb les altres”, va explicar Blanca Granero, encarregada del taller i membre de Drac Màgic. El tema d’aquest any, com ja indica el títol del resultat final –Insubordinades-, ha estat la insubordinació. “Elles graven amb llibertat i nosaltres, al final, ajuntem els minuts de cada dona creant un collage de les diferents mirades”, va afegir Granero. “Sense clixés ni tòpics”.

La regidora de Dona, Ana Barrera, va destacar durant la seva introducció el bon resultat del projecte i va anunciar que, de cara al proper any, es posaran en marxa nous tallers centrats en el món del teatre i la ràdio.

1 comentari:

Dones Reporteres de Mataró ha dit...

Hola yo pienso que es una buena noticia que nos de otra oportunidad alas personas que tenemos ilusión hacer algo se nos de confianza y ayuda, En nuestro caso somos personas muy interesada en que funcione la unión de la Dones en Mataró y poder expresar todo lo que siente la Dones gracia por confiar en todas nosotras un saludo ENCARNA