dimarts, 15 de juliol del 2008

MEDITACIÓ GLOBAL

El dissabte dia 12 a les 15h ens varem trobar en el forum de Barcelona un grup de 2.000 persones, vam estar immerses en una meditació per a la pau, guiada al llarg de 15 minuts pel monjo budista Ricard Rotllan,col·laborador del programa "l' ofici de viure" , seguidament dues dels components del grup Shirai ens van regalar uns 15 mint de concert de vols de quars, aquests sons tenen la finalitat d'equilibrar la ment,relaxar-la i netejar-la. La gran assistència de public va sorprendre a tots,la necessitat de meditar i unir a les persones per a assolir un món de pau es fa cada vegada mes imprescindible i tal com diu Ricard Rotllan; "la pau en el món sol és possible amb la suma de la pau individual de cadascun,una pau personal profunda que duu implícita una consciència global". En la trobada van informa a tots als assistents sobre el I FÒRUM HUMÀ EUROPEU de l'Aliança per a la transformació personal i social,que sera els dias 7,8 i 9 de novembre del 2008, aconsellen fer la inscripció abans del 21 de juliol,entre els col·laboradors esta Arcadi Oliveras,president de justícia y pau, Deepak Chopra,autoritat mundial en el ambit de la medicina ment-cos, Federico Major Zaragoza,president de la fundació Cultura de pau i molts més,la trobada té un cost elevat però la informació a la qual podeu tenir accés és molt interessant. Per mes informació clique els enllaços .
Dunia Torné

3 comentaris:

Dones Reporteres de Mataró ha dit...

Molt interesant Dúnia. I molt bé la crónica de la trobada, vaig sentir a Catalunya Radio que havia estat un éxit i vaig pensar en vosaltres.
I la web de Matagalpa és superinteresant.Hem d'apendre tant d'aquestes dones lluitadores!

Anònim ha dit...

És molt interessant, em va saber greu no poder anar-hi. Es veu que el programa "L'ofici de viure", a través del qual s'ha fet la convocatòria, té molta audiència i poder de convocatòria,...així ha quedat demostrat.

Dones Reporteres de Mataró ha dit...

Hola DUNIA este deporte cada dia tiene mas personas que le gusta un saludo Encarna