dimarts, 24 de novembre del 2009

El dia 25 de novembre celebrem el dia internacional contra la violència de gènere
Tornem a ser aquí un dilluns més i a les quatre i, (MINUTS DE MÉS) de la tarda, les Dones reporteres comencem un nou programa d’Amb veu de Dona.


Molt bona tarda a tothom
En programes anteriors, vam parlar de l’educació i del càncer de mama. I el dia 25 de novembre celebrem el dia internacional contra la violència de gènere. Es per això que hem volgut dedicar el programa d’avui a aquest tema, més concretament a la violència contra les dones.


Primer serà la Tuoraya. Ens ha preparat un escrit on explica què s’entén per violència de gènere. Això serà a la secció d’Opinions.


La Paloma Azpilicueta del Centre de Psicologia de Mataró ens explicarà les actituds que té la dona davant d’una situació de violència de gènere. Serà l’Apunt psicològic d’aquesta tarda.


Avui no farem ni Dones Singulars ni Fem Xarxa sinó tot el contrari... No us espanteu! Hi haurà un espai especial dividit en dos apartats. Cada un constarà d’una entrevista. En la primera, la Pili ens presentarà l’Assumpta ....................., caporal dels mossos d’esquadra.


Abans de donar pas a la segona entrevista, escoltarem el treball que han preparat la Marisa i l’Encarna a la secció de Memòria Històrica. Ens faran recordar les famoses cartes adreçades a l’Elena Francis.


Continuarem amb la segona entrevista que hem promès. En aquest cas, la nostra companya Rosi conversarà amb la psicòloga Meritxell Puyané.


Acabarem amb la secció Cultura i Dones. Serà la Pili, de nou, qui ens parlarà de l’escriptora Pietat Estany, autora del llibre “Estimades amigues”.


Bona tarda, Tuoraya! . Com està el nen? . El que no saben les nostres oients és que has tingut un nen preciós i per això no sentien la teva veu des de fa mesos. Però ja estàs aquí de nou i avui ens parlaràs de la violència de gènere. Estimades oients, comencem com sempre amb la secció d’Opinions!
con todo mi cariño para todas Encarna