dilluns, 12 de setembre del 2011

Iniciem la temporada 2011-12 a Mataró Ràdio


Les Dones reporteres iniciem la temporada 2011-12 amb el programa Amb veu de dona. És la nostra 5a temporada a Mataró Ràdio, iniciem el curs amb molta il·lusió i amb les piles ben carregades després de les vacances! Enguany s'incorporen al grup 7 dones, algunes d'elles vàren participar al taller "Entre dones fem ràdio", d'altres, en han conegut per altres canals i tenen ganes de participar o col·laborar en el programa i formar part del grup. Els hi donem a totes elles la benvinguda!

El proper 19 de setembre iniciem la emissió dels programes en directe, com sempre, ens podeu sintonitzar els dilluns de 16.08 a 17.00 a Mataró Ràdio al 83.9 fm, o bé, ens podeu escoltar directament per internet a www.mataroradio.cat o, també, teniu l'opció de descarregar el programa "a la carta" a través de l'ivoox.

Iniciem el curs parlant de Dona, participació i associacionisme, entre d'altres, entrevistarem a la presidenta de la Federació d'associacions i grups de dones del Maresme i farem tertúlia amb representants de vocalies i grups de dones de Mataró.

Com a grup, alguns dels reptes que ens plantegem per aquest curs són incorporar la veu i opinió dels i les nostres oïents a través d'obrir la línia de telèfon a la tertúlia, també volem seguir aprofundint en la perspectiva i mirada de gènere sobre totes aquelles qüestions que plantegem i que ens afecten com a dones i volem fer arribar les veus d'altres dones dels barris de Mataró a través de corresponsalies.

Esperem que ens sintonitzeu o ens descarregueu! SOM DONES REPORTERES DE MATARÓ!

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer a donesreporteres@gmail.com