dimarts, 28 de juny del 2016

Jornades Radical-ment Feministes

Laila Serra - ORIGEN

Quiti Guirao - Teixit de Dones


Doncs sí, ja tenim les vacances d'estiu al damunt...la calor, el sol, la platja, els viatges. I Dones Reporteres ens prenem un descans merescut.

Però com no podia ser d'altra manera, ho fem amb un program potent. Parlem de les darreres Jornades Feministes que es celebren cada 10 anys, els anys acabats en 6, Jornades que es van celebrar els dies 3, 4 i 5 de juny. Dones Reporteres hi vam ser i ho hem volgut explicar.

Allà vam conèixer ORIGEN, Observatori Regular per la Igualtat de Gènere en Noticiaris. El taller es deia Cóm els mitjans de comunicació perpetuen les violències masclistes, hi participaven com a ponents: ORIGEN, Observatori de la Cobertura de Conflictes i el Col·lectiu de Dones Terres de l'Ebre.

I què hem fet Dones Reporteres? Doncs fer un programa que parlés d'aquesta experiència. En primera persona ho han explicat la Pili Zarza, la Quiti Guirao (Teixit de Dones) i la Montse Tubert, cadascuna ha triat un dels tallers als que van assistir i ens van comentar la seva vivència. També vam convidar a participar telefònicament  a la Laila Serra perquè ens parlés d'ORIGEN.

Si voleu escoltar tot el que vam dir, que va ser molt i molt interessant, cliqueu aquí: