dimecres, 26 de juny de 2019

MIRADA A LA TEMPORADA
El nostre programa de “Amb veu de dona” del dia 21 de juny, va ser el darrer  i amb el que varem tancar aquesta temporada en la que hem celebrat 10 anys de Dones Reporteres, donant veu a dones diverses i tanmateix tractant temes diversos.

I ens va agradar que fos  un programa diferent,  fent  una mirada enrere per recordar el temes que han format part de la nostra agenda en la temporada 2018/2019 i analitzant de forma retrospectiva fets o esdeveniments que ens han fet reflexionar o aportar algun comentari.

Com sabeu, ens agrada tenir convidades, persones expertes en els temes que proposem parlar però en aquest programa,  la conversa va se entre nosaltres, entre les Dones Reporteres i ens va semblar adient, comentar-ne alguns, que por nosaltres van tenir un sentit especial.

Varem també voler ressaltar que hem celebrat 10 anys de programa, d’existència de l’associació de Dones Reportere. Hem fet un documental que recull l’experiència i un llibre que estem elaborant que deixarà testimoni escrit de la mateixa.

Tot seguit en l'àudio podreu escoltar tot el que varem conversar.