dimarts, 28 de gener del 2020

CAN FUGAROLAS. LA HISTÒRIA D'UN TALLER DE REPARACIONS DE COXES QUE ES TRANSFORMA EN UN ALTRE TALLER DE REPARACIONS CULTURALS, SOCIALS I SOSTENIBLES

  


Bon dia a tothom. Iniciem un nou programa de “Amb veu de dona”. Us desitgem un bon any nou.  Dones Reporteres com sempre continuarem treballant cap a una societat mes igualitària i denunciant les injustícies.

En el primer programa d’aquest any 2020 volem descobrir un racó de la nostra ciutat Can Fugarolas que es defineixen com un taller de reparacions. Això  era en els anys 70, però ara en ple S.XXI continua sent un taller de reparacions, però amb una diferència, ha variat el producte, ja no reparen cotxes, ara es un taller de reparacions socials, culturals i sostenibles.


Però tenim la curiositat de saber que vol dir això?, que és?, que s'hi fa ? i avui tindrem la oportunitat de descobrir-ho amb el   nostre convidat   en MIQUEL LLEIXA , col·laborador sènior d'aquesta entitat, a qui agraïm que ens hagi volgut acompanyar, i  qui ens explicarà aquesta experiència tan interessant i innovadora que ja ha celebrat el seu 6è aniversari.

La nostra Secció "Perfils de Dones" la dedicarem avui a MARIA MONTESSORI , Pedagoga, científica, psiquiatra, filòsofa , feminista i humanista italiana.

Si us ve de gust escoltar-ho podeu clicar aqui.