dimarts, 16 de març del 2021

Entrevistem a FATIMA ROMERO VALLONHESTA qui ens parlarà de "Dona i Ciència"

 




Bon dia, un divendres mes les Dones Reporteres estem amb vosaltres contentes de compartir  el nostre programa  “Amb veu de dona” . 

Avui ens hem volgut afegir als  actes que es celebren a la nostra ciutat per celebrar   el  Dia  internacional de la dona, i donat que el passat 11 de febrer va ser el Dia Internacional de la dona i la nena a la Ciència” ens ha semblat adient  dedicar el programa a parlar de aquesta temàtica amb la nostra convidada la mataronina FATIMA ROMERO VALLONHESTA, llicenciada en matemàtiques   per la Universitat de Barcelona i Doctora en Història de la Ciència, que ha dedicat la vida a la ciència com a professora, com a divulgadora  i fent recerca. Ben segur que  amb els seus coneixements  la seva didàctica i experiència ens farà comprendre  d'una manera amena i senzilla un tema que tradicionalment  s'ha dit és molt complexa.

Donem les gràcies a la convidada per compartir el seu temps i els seus coneixements amb nosaltres

.La” Secció Perfil de Dona” la dedicarem a conèixer a la ELINOR OSTROM primera dona  a la història guardonada amb el Premi Nobel d’Economia des que es va començar a atorgar aquestes distincions al 1969.

Desitjem que el programa us hagi agradat i us esperem d'aqui quinze dies.

Si teniu interés en escoltar el que hem parlat ho podeu fer cliclan l'audio que acompanyem.