diumenge, 13 de novembre del 2022

LLUITEM CONTRA EL SILENCI DE LES DONES

 Bon dia !    

Sigueu benvingudes i benvinguts  a un nou programa de “Amb veu de dona”, un programa de ràdio de Dones Reporteres de Mataró.

En el programa d’avui parlarem sobre com la dona cal que  reivindiqui el seu espai per fer-se sentir i trencar amb el silenci que s’ha donat al llarg de la història, i fins hi tot avui en dia, en determinades circumstàncies   o  ocasions.  

Tenim amb nosaltres a les Dones de Matagalpa :  ANA ARA I BEA HUBER. El col·lectiu de Dones de Matagalpa ,  són un grup de dones que es va formar a la segona meitat de la dècada dels 80, l'època de la Revolució Popular Sandinista a Nicaragua. Volien que es  visibilitzés   els  drets de les dones i que s’incorporessin  a les polítiques públiques.

Dones Reporteres tenim un lligam estret amb les Dones de Matagalpa, per la tasca que desenvolupen, pel compromís feminista i perquè també hem realitzat cooperacions amb el programa de Ràdio Vos que  emeten o emetien a Matagalpa.

Donada la situació convulsa de com s’està desenvolupant la política a Nicaragua, les Dones de Matagalpa han hagut de suspendre la seva activitat presencialment i directa al país, però el seu compromís i dedicació es mantenen ferms. 

En la secció de  "`Perfil de dones",  l’Ana García ens parlarà  de   l’activista, filòsofa i escriptora  MARY WOLLSTONECRAFT

Desitgem que el programa hagi sigut del vostre interès, i si us ve de gust escoltar-lo, podeu cliclar l’àudio que acompanyem.

Ens acomiadem esperant retrobar-nos d’aquí quinze dies en un nou programa de Amb veu de Dona.