diumenge, 12 de febrer del 2023

LIDERAR EN FEMENÍ


Bon dia !    

Sigueu benvingudes i benvinguts  a un nou programa de “Amb veu de dona”, un programa de ràdio de Dones Reporteres de Mataró.

En el programa d’avui parlarem amb una dona empresària, una dona molt jove que està ocupant un càrrec de responsabilitat, un càrrec directiu, estem parlant de la LAURA INÉS FERNÁNDEZ,  presidenta de DONA'T UN IMPULS , una associació, sense  ànim de lucre,  que ofereix recolzament a dones  que volen iniciar  negocis, amb l’objectiu d’impulsar la visibilitat de la dona,  contribuir a la igualtat i  potenciar la formació empresarial de las associades.

Les dones estem entrant en les empreses, en les institucions ocupant molts llocs de treball, però aquests llocs no són proporcionals als llocs ocupats per dones en càrrecs directius. Perquè passa això ? Som les mateixes dones que no volem aquesta responsabilitat ? Encara veiem com a natural que els llocs directius siguin ocupats majoritàriament per homes?

En parlarem de tot plegat , amb la nostra convidada, la Laura Inés Fernández  i també de Dona’t un impuls.

En la "Secció Perfil de Dones", parlarem de l'EULÂLIA ESCUDER FÀBREGAS, una empresària catalana, que va lluitar per l'incorporació de les dones, a partir de la seva capacitat intel·lectual, a la vida empresarial de la segona meitat del segle XIX a Barcelona

Ens agrada  que ens escolteu i que compartiu amb nosaltres aquesta  estona. Us esperem d'aquí quinze dies en un nou programa de "Amb veu de Dona"  

Com sempre acompanyem l'àudio, per si us ve gust escoltar el que hem parlat.