dilluns, 25 de maig del 2009

A més a més de ser una dona col·laboradora, sé que dediques temps a moltes activitats que t’agraden. Ens expliques quines són?


Bona tarda!


Avui tenim amb nosaltres a una dona de tota la vida de Rocafonda. És una dona molt coneguda al barri, sobretot pels més petits. Una dona solidària i col·laboradora. Ens acompanya la Montse de les chuches, de les llaminadures.


*

Hola Montse, com va tot?
*

Vius a Rocafonda, oi? Quants anys fa?
*

Explica’ns una mica com era el barri quan vas arribar i com el veus ara?
*

Participaves activament en les reivindicacions que es feien per millorar les condicions de vida (aigua, escoles, guarderies, espais, serveis…). Què recordes d’aquella època?
*

A què et dediques professionalment?
*

Montse, continues sent una dona compromesa, en què participes actualment?
*

A més a més de ser una dona col·laboradora, sé que dediques temps a moltes activitats que t’agraden. Ens expliques quines són?
*

Una vegada vaig escoltar-te fent un monòleg on feies un relat de situacions curioses que tu mateixa t’has trobat degut al sobrepès. Ens vols explicar com t’ha afectat aquest tema al llarg de la teva vida? (Per exemple, quan vas a comprar roba, a l’hora de buscar feina, amb la salut…)
*

Què diries a les persones que es troben en la mateixa situació que tu? Pensem que actualment la obesitat dels i les joves ja arriba al dotze per cent...
*

Montse, has tirat endavant una família monoparental. Com es viu el fet d’haver de fer de pare i de mare al mateix temps?
*

Quan la teva filla era petita, com t’organitzaves els horaris per atendre-la i treballar?


Montse, gràcies per haver estat amb nosaltres. Et desitgem molta sort! Fins aviat!