dimarts, 11 de setembre de 2012

L'Amb Veu de Dona inicia la 6a temporada


Les Dones Reporteres iniciem una nova temporada amb el programa Amb veu de dona a Mataró Ràdio.


A l'abril, celebrarem 5 anys de programa, celebrarem que vàrem començar una vintena de dones a fer un taller de ràdio a Blai Parera on estava ubicat aleshores el CIRD.

Aquest taller es transformaria més tard en una experiència radiofònica real a Mataró Ràdio que, any rera any, ha anat creixent i evolucionant. Noves veus s'han anat incorporant al projecte, hem anat aprofundint cada vegada més en els temes tractats i també hem experimentat nous formats que han enriquit el programa i els nostres coneixements.

Com sempre, iniciem el curs amb il·lusió i amb ganes de fer les coses ben fetes, de seguir aprenent i alimentant la nostra curiositat i de compartir-ho amb totes i tots vosaltres.

Ja hem començat a preparar i a pensar en les noves infu-xerrades i els nous monogràfics: Dona i esport, Dona i món rural, Dret a decidir sobre el propi cos, violències de gènere, dona i immigració són alguns des temes que volem tractar aquesta temporada.

Començarem el dilluns 17 de setembre estrenant un nou horari: de 17 a 18h.

Per una altra banda, estem molt satisfetes de poder-vos mostrar la feina feta durant aquesta darrera temporada.


No us perdeu la vídeo-memòria 2011-12:Una vegada més, gràcies a totes les persones, col·lectius i institucions que l’heu fet possible!