diumenge, 28 de juny del 2015

Resum programes vuitena temporada. Darrer programa de la temporada


 Resultado de imagen de dones reporteres


Iniciem avui el darrer programa Amb veu de dona d'aquesta temporada. Com una volada ens ha passat aquest curs, en el que ens ha permès descobrir nous temes, que ens ha suposat enriquiment personal, però, sobretot, la il-lusió de poder-los compartir amb tots els que en escolteu.

Sabem molt bé que el treball de Dones Reporteres és treballar des de la perspectiva de gènere per avançar cap a la igualtat. I sabem que aquest és un treball que ha de ser fruit de la reflexió i que no té sols un espai. Hem d'analitzar-lo en la diversitat d'indrets, d'àmbits, tant en el privat, aquell que és més nostre, com també en el públic, a on l'actitud pro activa ens ajuda a anar avançant.

 El programa Amb veu de dona ens serveix per donar a conèixer veus de dones individuals, o de col-lectius a vegades invisibles, però que són peces claus en aquesta societat canviant i complexe que vivim. Societat que, al mateix temps, està plena d'interrogants que hem d'abordar, però nosaltres hi volem posar les nostres ulleres liles, perquè cadascuna de les accions sigui tractada amb la justícia que correspon a la igualtat i, al mateix temps, poder denunciar-ho quan aquesta és diluïda o bé amagada.

També les Infuxerrades, aquestes trobades que fem mensualment al cafè cultural El Públic ens ajuden a poder parlar amb més intensitat d'algun tema que hem plantejat. El diàleg, la interactivitat, els comentaris, ens faciliten aquest diàleg obert, enriquidor.

Hem tocat molts temes, des d'el Feminisme del segle XXI, el que vam anomenar Dones x Dones (dones que treballen per altres dones), Dona i guerra, la influència de la religió, diferents formes de violència de gènere...

Si us ve de gust escoltar els talls que hem escollit i les cançons que hem triat, cliqueu aquí: