dimarts, 22 de desembre de 2020

ENTREVISTEM A LA PRESIDENTA DE L'INSTITUT CATALÀ DE LA DONA
Bon dia a tothom.

Dones Reporteres estem contentes de poder continuar fent el nostre programa que també és el vostre “Amb veu de dona” i continuar compartint aquest temps amb totes i tots vosaltres.

Al llarg d’aquest any hem pogut parlar de molts temes, tots ells relacionats amb el gènere. Parlem d’igualtat, denuncien injustícies i treballem per apoderar a les dones.

Per axó hem convidat a la LAURA MARTINEZ PORTELL, des de fa un any Presidenta de l`Institut Català de la Dona per tal que ens expliqui que és aquesta Institució, quin és el seu objectiu, quin son els seus Serveis d’atenció i informació a les dones, quin son el seus plans estratègics i campanyes de sensibilització per impulsar la igualtat efectiva de dones i homes . Però també ens agradaria conèixer les noves propostes  e iniciatives d’aquest mandat.

.Gràcies per acceptar la nostra invitació.

La  Secció Perfil de Dones, en aquest programa, la dedicarem a aprofundir en el coneixement  de la CARME VALLS LLOBET. Resulta molt difícil definir-la amb un sol adjectiu ja que pot ser considerada com científica, escriptora, comunicadora i política.

Us  esperem d’aquí quinze dies amb un nou programa de “Amb veu de Dona”

Si us ve de gust escoltar el que hem parlat,. Podeu fer-ho clican  l’àudio que acompanyem