dijous, 10 de desembre de 2020

10 ANYS DEL TECNOCAMPUS DE MATARO
Bon dia ! 

Sigueu benvingudes i benvinguts  a un nou programa de “Amb veu de dona”, un programa de ràdio de Dones Reporteres de Mataró. 

En el programa d’avui parlarem del Tecnocampus. El passat  3 de novembre, va fer 10 anys de la seva inauguració de manera oficial. Aquest ha estat un projecte  fruit de la unificació i impuls dels estudis universitaris a Mataró i del suport a empreses i emprenedors en la transició cap a un model productiu basat en la tecnologia i el coneixement. 

Avui , doncs tenim com a invitades a la Dra. MONTSERRAT VILALTA FERRER, actual Directora de l’Escola  Superior  de Ciències Socials i de l'empresa Tecnocampus i  a la Dona Reportera PILAR GONZÁLEZ AGAPITO ,  Regidora  de Promoció Econòmica i Presidenta de l'Escola Politècnica de Mataró  quan es va gestar  i inaugurar el  projecte TCM . 

Ens agrada que ens escolteu i que compartiu amb nosaltres aquesta estona i volem agrair la participació de les convidades d’avui per haver-nos transmès  la seva experiència, així com exposarels reptes  que el TCM es planteja de cara als propers anys

La Secció Perfil de Dona la dedicarem avui a la CARMEN BALCELLS SEGALÀ, agent literària i editora, personatge clau en el desenvolupament del sector editorial i la millora de la qualitat de vida dels escriptors en la segona meitat del segle XX. Una dona irrepetible,  incansable fins el final.

 Desitgem  que el programa us hagi agradat i ens acomiadem fins d’aquí a quinze dies.

Si us ve de gust escoltar el que hem parlat,. Podeu fer-ho clican  l’àudio que acompanyem.