diumenge, 25 d’abril del 2021

LA PERIODISTA GEMMA RUIZ I PALÀ ENS PARLARÀ DEL SEU DEBUT LITERARI "ARGELAGUES"


 


Bon dia a tothom !!
 
Un divendres més Dones Reporteres de Mataró volem compartir amb vosaltres  una estona de ràdio  amb el nostre programa “Amb veu de dona". 

En el programa d’avui , dia tan especial de Sant Jordi, entrevistarem a la GEMMA RUIZ I PALÀ,  periodista i cronista cultural i escriptora.

Més concretament  parlarem del seu debut literari amb el llibre  Argelagues. Un llibre que explica la vida de tres dones de diverses generacions. L’esforç per adaptar-se als efectes de la revolució del tèxtil, el pas de la vida a pagès a la vida als afores d’una ciutat en procés d’industrialització, i sobretot els canvis que es produeixen en la vida diària familiar. Els fets i les veus reivindiquen, per si mateixos, el paper de la dona en l’evolució de la societat catalana al llarg del segle XX.

Volem agrair la participació de la : Gemma, per  compartir amb nosaltres la història de les protagonistes del llibre, de la seva història, de la seva vida amb el seu encantador llibre Argelagues, que  no podem més que recomanar-vos-lo. 

Ens agrada dedicar la "Secció de Perfils de Dones",a algunes dones que han deixat petja en la història i la volem dedicar avui, amb el nostre més sentit homenatge , a una amiga propera en el temps i en l’espai . Ens referim  la mataronina NÚRIA MASAFRETS I AYMÀ.

Us agraïm també a vosaltres que ens escolteu a través de la ràdio, esperem que el programa us hagi agradat i ens acomiadem fins d’aquí quinze dies.

Si us ve de gust escoltar el que hem parlar ho podeu fer prement l’àudio que acompanyem.