dimecres, 12 de maig del 2021

MERITXELL PUYANE OLIVA ens parlará de "Salut mental i pandèmia"

 




Bon dia a tothom. 

Dones Reporteres estem contentes de poder continuar fent el nostre programa que també és el vostre “Amb veu de dona” i un divendres més compartir aquest temps amb totes i tots vosaltres. 

Els canvis abruptes en els hàbits diaris, la por al contagi, la possible desconnexió de la naturalesa i les modificacions dels rols familiars pel teletreball, l’escolarització a casa o fins i tot l’atur s’han traduït de vegades en nivells alts d’estrès al llarg de setmanes o fins i tot mesos, i han pogut provocar ansietat, depressió i d’altres trastorns de salut mental. Cal destacar, a més, que durant el confinament domiciliari van augmentar significativament la freqüència i la gravetat de la violència a la llar. 

El dia 28 de Maig es celebra el "Dia Internacional de la Salud de la Dona", per quin motiu ens ha semblat adient dedicar el programa a parlar amb la mataronina MERITXELL PUYANE OLIVA DE Salut Mental i Pandèmia.

La nostra convidada es, Llicenciada en Psicologia, responsable del Pla d’Acció Tutorial del’Escola Superior de Ciències de la Salut i responsable de la Unitat d’Igualtat del Tecnocampus. 

Moltes gràcies a la convidada que ens ha volgut regalar part del seu temps per perlar-nos de com la pandèmia ha afectat a la salut de les persones.                       

Pel que fa a la “Secció Perfil de Dones”  avui la volem dedicar a IRENE SENDLER, infermera anomenada l’àngel del gueto de Varsòvia.                       

Desitgem que el programa us hagi agradat i us esperem d’aquí quinze dies amb un nou programa de “Amb veu de dona”,