dimecres, 26 de maig del 2021

Parlarem amb dos membres del moviment "DIVENDRES PEL FUTUR" moviment que lluita contra l'escalfament global

 Bon dia a tothom. 

“Amb veu de dona” és el nom del nostre programa que des de fa més de 12 anys,  cada quinze dies, donem i hem donat veu a moltes dones i que ens agrada compartir amb totes i tots vosaltres. 

Però avui donarem veu a joves mataronis integrants del moviment  “Divendres pel Futur”, moviment que va néixer l’any 2018 a Suècia..

Sovint i d’una manera errònia diem,” els joves no se impliquen gaire”  i realment és un equivocació. Avui podrem parlar amb la MARIA ILLA  i amb el JAVIER PAEZ. integrants d’aquest moviment internacional, joves molts d’ells estudiants que lluiten contra el escalfament global. 

Moltes gràcies als convidats i  contentes d’haver compartit les seves reflexions que posen de manifest que , l’actuació de cadascú de nosaltres, és important per mantenir el planeta.                      

La  “Secció Perfil de Dones”  avui no la dedicarem a una dona en particular, com ho fem habitualment, sinó que en aquest programa  volem rendir- homenatge a LES  DONES QUE FAN GREENPEACE. Dones valentes i visionaries, quin paper va ser fonamental en la creació de Greenpeace tal i como la coneixem avui en dia., però que han estat invisibilitzades durant molts anys.                       

Desitgem que el programa us hagi agradat i ens acomiadem esperant retrobar-nos  d’aquí quinze dies  amb un nou programa de “Amb veu de dona”,