dijous, 3 de març del 2022

LA IMPORTÀNCIA DE LES ASSOCIACIONS DE DONES

 

Un divendres més us donem la benvinguda  al nostre programa quinzenal  “Amb veu de Dona”, un programa de radio de Dones Reporteres de Mataró.

 En el programa d’avui volem  profunditzar mes en el mon de la dona i concretament amb  les Associacions de Dones . i ho farem conversant amb  la nostra convidada la ASMAA AOUATTAH,  qui  des de fa temps treballa com  agent d’Igualtat del Consell Comarcal del Maresme. Es escriptora, professora filosofa, màster, entre d’altres, en Agents d’Igualtat d’oportunitats i es ben coneixedora de les diferents associacions de Dones. Estem molt contentes de  tenir l’oportunitat de que ens expliqui aquelles preguntes que ens plantegem en torn a les mateixes:. La seva importància?, en que consisteixen?..... Segur que la seva intervenció serà molt interessant i molt enriquidora per totes i tots nosaltres


En la Secció “Perfil de Dones” coneixerem a la NAJAT EL HACHMI, , qui ha estat mediadora cultural i tècnica d’acolliment abans de dedicar-se de ple a ‘escriptura. .

Agraïm a la Asmaa  la seva participació,  també a vosaltres que ens escolteu a través de la ràdio, Fins aquí el programa d’avui que desitgem us hagi agradat i ens acomiadem fins d’aquí quinze dies.


.