diumenge, 20 de febrer del 2022

DONA I L'ESPORT

 

Un divendres més Dones Reporteres donem veu a les dones, aquesta vegada a les dones esportistes. volem compartir un nou programa de “Amb veu de Dona”, amb vosaltres..que ens escolteu. 

Aquest darrer temps, un anunci en els mitjans de comunicació, on dones  i noies de diferents disciplines esportives  ens han ensenyat que som capaces de tot,pel que fa a l’esport, i ens diuen:    “T’ho vols seguir perdent?”,  fent al·lusió de com l’esport  masculí acapara molts mitjans de comunicació. 

És per això que avui volem conversar sobre la Dona i l’esport. Hem convidat a la BEA PACHECO PÉREZ, llicenciada en INEF i actualment entrenadora de basquet de l’equip senior femení  del Club Boet-Mataró 3 Viles., amb la seguretat que les seves opinions ens obriran nous pensaments sobre l’esport i les dones, les dinàmiques que es donen en els entrenaments, la relació al vestuari i fent tanmateix algunes comparances amb l’esport masculí..


La secció Perfil de Dones la dedicarem avui a coneixer a la LILI ALVAREZ que va ser una pluriesportista, escriptora i periodista , pionera de l’esport femení espanyol.

Ens agrada compartir amb vosaltres aquesta estona i ens acomiadem fins d'aqui quinze dies.

Si us ve de gust escoltar el que hem parlat ho podeu fer clican l'àudio que acompaynem.