dijous, 12 de maig del 2022

MUJERES EN MOVIMIENTO. LO FEMENINO MÁS ALLÁ DEL CÍRCULO


 Bon dia a tothom.

Un divendres més Dones Reporteres volem compartir un nou programa de “Amb veu de Dona”amb vosaltres que ens escolteu.   

El programa d’avui l’hem titulat “mujeres en movimiento”, tot prenent el títol del llibre del que volem parlar.

 El llibre està escrit a vàries mans, però parla de fets relacionats amb el feminisme i aquest és l’objectiu del  nostre programa, donar veu, també reflexionar i compartir qüestions relacionades amb les dones. Són temes que al llarg dels anys, ja n'hem parlat, però sempre, amb el pas dels anys, hi trobem una mirada diferent. 

Tenim com a convidades dues dones, l’ESTHER CABRERA i la  MERITXELL PUYANÉ , autores de dos articles del llibre que tracten sobre la cura i l’envelliment, a les que agraïm la seva disposició per compartir aquesta estoneta de ràdio.

 
En la Secció “Perfil de Dones”, parlarem de  la Florence Nightingale , símbol feminista, reconeguda per la seva obra com a impulsora de la infermeria moderna.

 El programa d’avui ens ha permès veure l’evolució de la cura a les persones, i com ara parlem de ciutats cuidadores. Per altra part l’envelliment és un procés biològic, que hem de viure amb plenitud. 

Si voleu escoltar els comentaris de les nostres convidades i tot el que s’ha tractat en el programa ho podeu fer escoltant l’àudio que acompanyem. 

Us esperem d'aquí quinze dies amb un nou programa “Amb veu de dona”.