dijous, 6 d’octubre del 2022

DENUNCIEM LA EXPLOTACIÓ SEXUAL DE DONES, NENES I NENES

Sigueu benvingudes i benvinguts  a un nou programa de “Amb veu de dona”, un programa de ràdio de Dones Reporteres de Mataró. 

En el programa d’avui parlarem sobre l’explotació sexual. El passat 23 de setembre , es va commemorar el  dia internacional contra la explotació sexual i la tracta  de dones, nenes i nens. 

Dones Reporteres volem denunciar que encara ara, haguem de patir aquesta xacra.  El tractament de la prostitució de dones, de nenes i nens  encara ara segueix sent un tema polèmic i controvertit. 

Certament és un tema que cal que en parlem obertament , que contrastem més aquests punts de vista controvertits i  els estereotips  que portem arrossegant des generacions i generacions i dels que ens costa desprendre. 

Per aprofundir més sobre aquest tema conversarem amb el nostra convidat en LlUIS RABELL. En   Josep Lluís Franco Rabell,  és un traductor, activista i polític català. Va ser diputat al Parlament de Catalunya i president del grup de Catalunya Sí que es Pot .


En la secció de  “Perfil de dones”,  coneixerem a  l’escriptora i   activista feminista romanesa , supervivent de la tracta de dones,  l’Amelia Tiganus. 

Volem agrair la  participació al nostre convidat i  també a vosaltres que ens escolteu a través de la ràdio

Fins aquí el programa d’avui.  Desitgem retrobar-nos  d’aquí a  15 dies en un nou programa de Amb  veu de Dona.

SOM DONES REPORTERES DE MATARÓ

Si desitgeu escoltar el que hem parlat ho podeu fer clican l'àudio que acompanyem.