dilluns, 2 de març del 2009

Continguts Amb Veu de Dona "especial 8 de març"

Aquests són els continguts que us hem preparat les Dones Reporteres de Mataró pel proper programa que s'emetrà dijous 5 de març de 18 a 19h a Mataró Ràdio, a la 89.3 fm

Al Fem Xarxa La Pili i l’Antonia entrevistaran a l’Isabel Bermudez (Tècnica de la Regidoria de Joventut i dona) de l’Ajuntament de Mataró i a la Fina Pavón, membre de la Vocalia de dones de Rocafonda. Elles ens explicaran les activitats que s'estan preparant en motiu de la celebració del dia internacional de la dona treballadora.

Tot seguit, a Historia de dones, l’Àngels ens introduirà a les vivències i història de la Mercè Besalú, una dona que fou treballadora d’ una fàbrica tèxtil de Mataró.

L’Antonia entrevistarà i ens donarà a conèixer una altra dona, l'Emilia, que té un ofici considerat “d’homes”. La coneixerem i parlarem amb ella a la secció de Dones singulars.

A la secció dones d’arreu, dones a arreu connectarem via telefònica amb la Carolina Huelva, una noia mataronina que viu des de fa uns anys a Suïssa. Ella ens donarà la seva visió del 8 de març i sobre la igualtat home-dona a Suissa.

Finalment, a Cultura i dona, de la veu de l'Ana, repassarem la biografia de la Clara Campoamor, defensora dels drets de la dona i propulsora del vot femení.Esperem que els continguts siguin del vostre gust!!

SOM DONES REPORTERES DE MATARÓ