dimarts, 28 de febrer del 2012

Anem convidades a Ràdio Arenys de Munt, al programa "Donaviva"

El 18 de febrer a les 9,30h sortim de Mataró la Cristina Sarrà, la Pili Zarza i la Marisa Cardenal, com a Dones reporteres de Mataró.

Arribem a la Plaça de l’Església sobre les 10h i esperem a la Carme Riera, directora del programa Dona viva d’Arenys de Munt, que ens va convidar al seu programa. Però la Carme no ve per motius aliens a la seva voluntat i coneixem a quatre de les seves companyes: la Maria, la Mercè, la Vicky i

l’Eulàlia. Entrem en un bar per conèixer-nos i preparar una mica les preguntes que ens faran. La seva simpatia va fer més fàcil la connexió entre totes.

Cap allà tres quarts d’onze entrem a la ràdio i anem directament al locutori. Tot esperant els quinze minuts que faltaven, coneixem al director de l’emissora, el Jordi Soler.

El programa es desenvolupa amb molta tranquil·litat. En la primera part fan una mica d’agenda recordant algunes activitats que ja s’han fet i anunciant altres que es faran properament.

Després d’un entremig d’anuncis, la segona part la dediquen a entrevistar-nos. Els expliquem qui som, com vam néixer, com treballem i quins són els nostres objectius. Com que és un programa en directe amb el telèfon obert , rebem la trucada de la Carme Riera primer i després la de la Regidora de la Dona de l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

Acabem el programa contentes i no puc dir que més relaxades perquè ho vam estar tota l’estona. Va semblar ben bé que continuéssim les infusions en el bar. Va ser molt agradable.

En sortint, cap allà les 12h del migdia, el Jordi i l’equip de Dona viva ens van ensenyar la resta de l’emissora. Aprofiten per explicar-nos que ja porten 29 anys que funcionen, ja van celebrar el 25 aniversari!

Tot el grup de Dona viva ens van agrair, efusivament, la nostra assistència i vam fer promeses de continuar el contacte.

Devia ser un quart d’una que agafem el cotxe i tornem cap a Mataró. Durant el trajecte comentem entre nosaltres la senzillesa de tracte, cordial i amable que van tenir amb nosaltres i destaquem la simplicitat organitzativa del programa Dona viva.

Clica aquí per escoltar el programa

_______________