dilluns, 21 d’octubre del 2013

Aquesta setmana s’ ha començat a debatre al parlament del Congrés dels diputats, la proposta de llei que presenta el ministre Gallardon, per reformar la Llei de l’ Avortament, segons el ministre en tres mesos la llei serà aprovada .


La futura Llei serà molt més restrictiva que la de l’ any 1985. Només ens permetrà interrompre l’embaràs en uns supòsits molt limitats.  Entre els supòsits que s’estan discutint és la d’ eliminar, el dret a l’ avortament, en cas de malformació del fetus .


Segons el ministre la llei tè un objectiu molt clar: “augmentar la protecció del dret per excel.lencia de la dona: la maternitat”.


Si la lluita al dret a decicir del nostre cos, explicava clarament quina era la voluntat de les dones, dones majors d’ edat, amb  criteri, i molt conscients  del que volien, perquè ara des de l’ Estat ens han de tornar a dir el que hem de fer?


Tornarem altre vegada a la situació que tantes dones van haver de patir avortant en la clandestinitat, ja que serà il.legal fer-ho. I a més, amb la discriminació socio-econòmica que suposa.


Qui es podrà permetre poder sortit a l’estranger a fer.ho?...


El dia 28 de setembre Dia Internacional per la Despanalització de l’ Avortament, ho vàrem tornar a deixar clar. Nosaltres parim, nosaltres decidim


No podem abaixar la guardia, hem de continuar reivindicant els nostres drets i sobretot, no podem permetre marxa enrera, després de que tantes dones hi varen deixar tants i tants  esforços.

Podeu escoltar el programa sencer on vàrem tenir de convidada i tertuliana a la Luisa del Rio:1 comentari:

Joana ha dit...

Ens volen, de nou, a casa i sotmeses.
No ho podem permetre, cap pas enrere!