divendres, 25 d’octubre del 2019

DONES I CÀNCER DE MAMA





El dia 19 d’Octubre va ser el dia Internacional del càncer de mama, una data quin objectiu és sensibilitzar i conscienciar a les persones i sobretot a les dones sobre la importància de realitzar les proves de control.

Per aquest motiu, avui dia 25 d’Octubre, en el nostre programa de” Amb veu de dona “ volem posar amb relleu la importància d’estar atentes i de donar a conèixer que és el càncer de mama.

Per parlar d’aquest tema ens acompanyen dues dones la MONTSE CHIVA I BOSCH, Presidenta de “Maresme Oncològic”  i la MARIA ESCALAS  I BERNAT, escriptora quina seva darrera novel·la la “Sara i els silencis”, aborda, entre d’altres el tema del càncer de mama.

Amb aquest debat i  reflexions , el nostre desig és prendre consciència  d’aquesta malaltia i a ser combatives davant les adversitats.  La realitat i la ficció avui han pres el protagonisme en el  programa.

Finalment  la secció “Perfil de dona” avui la dedicarem   a la Teresa Pamies i Bertran, commemorant el cent aniversari del seu naixement.

Si us ve de gust escoltar tot el que varem parlar, podeu clicar aquí.