dilluns, 14 d’octubre del 2019

HOMENATGE A LA DOLORS RENAU MANENT



Aquest divendres 11 d’Octubre  Dones Reporteres comencen novament el nostra programa   “amb veu de dona , però per a nosaltres es un programa diferent   i molt especial  perquè hem volgut fer un petit homenatge a la DOLORS RENAU MANENT  que va morir el 29 d’Agost passat i d'aquesta manera donar-li les gràcies per la seva amistat i al seva feina. Amb ella havien conversat, va participar en un programa, ens va venir a fer una infuxerrada, havíem compatit inquietuds com a dona, sempre molt propera, molt amiga de Dones Reporteres i que mai va tenir un no, en cap cosa que li varem demanar.

Per començar presentarem una nota biogràfica que ens permetrà conèixer qui era la Dolors Renau Manent.

Tot seguit conversarem amb la Lola Renau, una de les seves nebodes i  d’aquesta manera poder conèixer una Dolors Renau més propera.

També escoltarem l’entrevista que li  vam fer a l’any 2011 tot parlant de Dona  i política i que veiem es de gran actualitat.

Hem revisat alguns dels seus escrits en els diaris, en el seu bloc i us llegirem alguns fragments per endinsar-nos en el seu pensament com a feminista. I per acabar llegirem un petit poema escrit per ella.

La secció de “Perfils de Dona”  i donat que fa 88 anys des de que es va aprovar el sufragi femení, la dedicarem a  la Clara Campoamor Rodríguez.

Si voleu escoltar la conversa que varem tenir, podeu fer-ho  en l'audio que acompanyem.