dilluns, 25 de novembre del 2019

MITJANS DE COMUNICACIO I DONAEl 25 de novembre és el Dia Internacional  contra la violència masclista. Violència que moltes dones pateixen. Sovint ens quedem amb la imatge de la violència física, però n’hi d’altres: la domèstica, l'econòmica.

A la nostra ciutat al llarg d’aquest mes es celebren diversos actes per donar llum, per visibilitzar la violència. L’eslògan “Canviar la violència es cosa de tots i totes”. En l’Agenda us informarem d’alguns d’aquests actes.

Per aquest motiu avu dia 22 de novembre en el nostre programa de "Amb veu de dona", Dones Reporteres ens volem sumar aquesta reivindicació i es per  això que el volem dedicar  a un altre violència la que s’exerceix d'una manera més subtil en la comunicació, o en els mitjans de comunicació.

Hem convidat per parlar-ne a la ANNA GUAL VINARDELL, periodista, redactora a Mataró Audovisual i responsable d’informatius de la ràdio, amb la certesa de que ens ajudarà a respondre les moltes preguntes que ens fem.

A la part darrera del programa, la  Secció Perfil de Dona que  dedicarem a CARMEN KARR, periodista feminista que fundà  i dirigí la revista Feminal. Va ser la primera dona que demanà obertament el vot de les dones.


Si voleu escoltar el que varem parlar amb podeu fer-ho en l'audio que segueix.