dilluns, 25 de novembre del 2019

MITJANS DE COMUNICACIO I DONA







El 25 de novembre és el Dia Internacional  contra la violència masclista. Violència que moltes dones pateixen. Sovint ens quedem amb la imatge de la violència física, però n’hi d’altres: la domèstica, l'econòmica.

A la nostra ciutat al llarg d’aquest mes es celebren diversos actes per donar llum, per visibilitzar la violència. L’eslògan “Canviar la violència es cosa de tots i totes”. En l’Agenda us informarem d’alguns d’aquests actes.

Per aquest motiu avu dia 22 de novembre en el nostre programa de "Amb veu de dona", Dones Reporteres ens volem sumar aquesta reivindicació i es per  això que el volem dedicar  a un altre violència la que s’exerceix d'una manera més subtil en la comunicació, o en els mitjans de comunicació.

Hem convidat per parlar-ne a la ANNA GUAL VINARDELL, periodista, redactora a Mataró Audovisual i responsable d’informatius de la ràdio, amb la certesa de que ens ajudarà a respondre les moltes preguntes que ens fem.

A la part darrera del programa, la  Secció Perfil de Dona que  dedicarem a CARMEN KARR, periodista feminista que fundà  i dirigí la revista Feminal. Va ser la primera dona que demanà obertament el vot de les dones.


Si voleu escoltar el que varem parlar amb podeu fer-ho en l'audio que segueix.