dilluns, 11 de novembre del 2019

MEDI AMBIENT




Sigueu benvingudes i benvinguts  a un nou programa de “Amb veu de dona”, un programa de ràdio de Dones Reporteres de Mataró.

El programa d’avui 8 de Novembre, tractarà sobre el Medi Ambient.

Som conscients de les evidències que cada dia es fan més plausibles del deteriorament del nostre entorn. Ens preocupa i ens sentim responsables en la mesura que ens toca de posar de la nostra part per aturar , minimitzar aquest impacte  i millorar  el medi on vivim.  

Hem convidat per parlar-ne  a la MARIA CALVO VERGÉS , Tècnica de sostenibilitat de la Casa Capell que és un  equipament de la ciutat  situat al Parc Central de Mataró que busca mostrar aquelles opcions que tenim a l’abast per encaminar-nos cap a un desenvolupament sostenible.

També hem convidat a ARNAU VILARDELL FRADERA  de la” Cooperativa Som Mobilitat” nascuda a Mataró per  impulsar accions o projectes que contribueixin a que els desplaçaments dels seus socis siguin més sostenibles i contaminin menys el medi ambient.

Pel que fa a la Secció  de  "Perfils de Dones", avui farem una petita biografia de l’ecofeminista  Vandana Shiva, figura destacada del moviment per la solidaritat global conegut amb el nom de moviment altermundista i  gran defensora del manteniment de moltes pràctques com a formes de fer respectuoses amb l'entorn natural.

 Si voleu compartir les preguntes i la conversa amb els nostres convidats podeu fer-ho en l’audio que acompanyem.