dimecres, 6 de novembre del 2019

CONVERSANT DE FEMINISME AMB JOVES





Aquest matí de diumenge 3 de novembre,  Dones Reporteres hem conversat amb una colla de noies de l'Agrupació escolta Caravel·les de Sta Susanna. Es van posar en contacte amb nosaltres perquè volien conèixer una associació de dones, per parlar de feminisme.

Ha estat una conversa interessant, hem explicat com el programa “amb veu de dona”, ens dóna la possibilitat de poder parlar, aprofundir i divulgar temes relacionats amb el feminisme. Hem donat a conèixer assumptes tractats en alguns dels programes.

Tot seguit hem posat sobre la taula, paraules i conceptes de llenguatge feminista. Ens ha servit per descobrir què en pensaven elles, i sobretot com han aplicat alguns dels conceptes al seu entorn més immediat. Els rols familiars a casa, com es distribueixen les tasques de la llar. L’amor platònic i la seva visió sobre el mateix. Què és el feminisme. Com d'important és mantenir una actitud activa.


Han estat dues hores interessants, que sobretot per part d’elles els ha suposat poder parlar de nous conceptes. per acabar les hem convidat a posar-se les ulleres liles que tan bé explica Gemma Lienas, com una actitud davant de la vida.  


1 comentari:

PiC's de l'AEIG Montagut ha dit...

Moltes gràcies per haver-nos obert les portes a la vostra associació. Va ser molt interessant. Gràcies i fins a la pròxima!