dilluns, 9 de novembre del 2020

DONES ESCRIPTORES


Bon dia a tothom , un divendres més Dones Reporteres volem compartir amb vosaltres una estona de ràdio amb el nostre programa “Amb veu de dona”.

Aprofitant que el dia 19 d’octubre va ser el dia de les escriptores, creiem que es una data necessària per lluitar contra l’oblit de les dones en la literatura.

En el programa d'avui  parlarem  amb escriptores. La MONICA RUIZ  i la ROSA TIRADO , totes dues son membres de l'Associació "Planeta Lletra". La Mònica ens parlarà de l'associació i la Rosa de "l'ofici" d'escriure.

Moltes gràcies a les convidades que ens han volgut regalar part del seu temps i parlar-nos de l’esforç quotidià de les dones escriptores així com reivindicar la feina de les dones escriptores i el seu llegat al llarg de la historia.

La Secció Perfil de Dona la dedicarem avui a l’escriptora Virgina Woolf i  aprofundir en un dels seus llibres “Una cambra propia”

Us agraïm també a vosaltres que ens escolteu a través de la ràdio. Desitgem  que el programa us hagi agradat i ens acomiadem fins d’aquí a quinze dies.

Si us ve de gust escoltar el que hem parlat,. Podeu fer-ho clican  l’àudio que acompanyem.