dissabte, 23 d’octubre del 2021

LA MENTORIA SOCIAL: UN ESPAI DE CONVIVÈNCIA I FUSIÓ CULTURAL


Sigueu benvingudes i benvinguts  a un nou programa de “Amb veu de dona”, un programa de ràdio de Dones Reporteres de Mataró. 

En el programa d’avui entrevistarem a dues dones immerses en el Projecte REFERENTS a la ciutat de Mataró, estem parlant de la MARIA MAJO CLAVELL I LA RITA GRANE MORO.. 


La Maria Majó és mestra jubilada , membre de la Junta de l’Associació de Veïns de Rocafonda,  i participa tanmateix amb la Vocalia de Dones de Rocafonda, on col·labora   en el munt d’activitats que desenvolupa la vocalia,  dona molt reconeguda a la nostra ciutat pel seu gran compromís i implicació  social i en el àmbit educatiu.
La Rita Grané Moro ,és la  directora de Punt de Referència  una Associació Catalana sense ànim de lucre. Va ser creada l’any 1997 per oferir acompanyament i suport al  col·lectiu de jovent vulnerable, principalment tutelat i extutelat sense xarxa familiar de suport, que han d’emprendre la seva vida adulta un cop surten dels centres on han viscut sota la tutela de la Generalitat de Catalunya.

 

REFERENTS, El projecte de mentoria social que s’inicia a Mataró i que pretén crear  vincles entre persones que es troben en situació de vulnerabilitat i altres que, voluntàriament, s’ofereixen per ajudar-les.

Una iniciativa organitzada per AV Rocafonda amb el suport de l’Ajuntament de Mataró i que coordina Punt de Referència.

Us volem donar a conèixer aquest projecte, i que les nostres convidades, a qui agraïm la seva presència,  ens expliquin en què consisteix. 

Segur que serà molt interessant !

Ens acomiadem fins d'aqui a 15 dies.

Si voleu escoltar tot el que hem parlat, ho podeu fer clican l''audio que acompanyem.