divendres, 26 de novembre del 2021

DONES PEL FUTUR .- COL·LECTIU DE DONES EMPRESARIES

 

Bona dia tothom

Un divendres mes, us donem la benvinguda al nostre programa quinzenal de “Amb veu de Dona”, un programa de radio de DONES REPORTERES DE MATARO. 

 Avui ho volem fer a presentant un col·lectiu “DONES PEL FUTUR” , (Associació Catalana de dones directives i empresàries). Conversarem amb NURIA VIÑAS LLEBOT la seva presidenta perquè ens expliqui quina es la finalitat d’aquesta associació. 
Sabem que hi ha dones amb càrrec directius, algunes que han suat per tenir els mateixos drets que els homes, i d’altres dones valentes que han creat  la seva pròpia empresa. Com  tothom, homes i dones hem viscut una època difícil, sobre tot les persones que dirigeixen empreses. Però la fortalesa individidual i col·lectiva es la que ajuda a sobreviure.

.Descobrir nous entorns enriqueix la vida personal i col·lectiva, descobrir l’empoderament de les dones perquè visibilitzin la seva presencia al món empresarial, però també el diàleg, l’anàlisi i la reflexió formen part d’aquest element que ens ajuden a les dones. D'això parlarem avui.

Agraim a la Nuria Viñas , el  temps que ens ha dedicat, bens segur que les seves aportacions no cauran en un sac foradat. Moltes Graceis

 En la "Secció Perfil de Dones" coneixerem avui a la TECLA SALA MIRALPEIX, empresària catalana que va decidir no deixar-se condicionar, modela, encaixonar, sinó que va decidir ser la mestressa de la seva vida en un temps en què van haver de trencar molts sostres per treujre el cap                                

Fins aqui el programa d'avui, que desitgem  us hagi agradat i ens acomiadem fins d'aqui quinze dies.