divendres, 10 de desembre del 2021

DIFERENTS VIOLENCIES MASCLISTES. PARLAREM AMB LA NOSTRA CONVIDADA GEMMA LIENAS I MASSOT



Bon dia a tothom. Sigueu benvingudes i benvinguts al nostre programa quinzenal “Amb veu de Dona”. 

Un dia més Dones Reporteres ens volem sumar a les activitats, a la reflexió entorn de la violència de gènere, que  es una lacra de la nostra societat. 

Si el dia 25 de Novembre es el dia assenyalat per tractar la violència masclista, dissortadament, masses vegades durant tot l’any  n’hem de parlar.

Si la violència que mata, ens commou, ens crea un sentiment d’impotència, de ganes de revelar-nos, altres violències, que moltes vegades passen desapercebudes també fan malt, també maten, també destrueixen, però ho fan més lentament.

En el programa d’avui volem tractar diferents violències, en parlarem, amb la nostra convidada,la GEMMA LIENAS I MASSOT, escriptora, politica i activista catalana i dona molt compromesa i lluitadora en aquesta qüestió.


                                                                                                       

A través d’un personatge, la Carlota, Gemma Lienas ha fet obrir els ulls a nois i noies sobre la violència, l’autoestima, l’apoderament, tot vist a través de les ulleres liles. Gràcies Gemma.per compartir els teus coneixements amb nosaltres.

També parlarem en el programa d’algunes violències que costen de reconèixer i aturar-les com: violència digital, violència econòmica i violència de segon ordre. 

Volem mostrar la nostra solidaritat envers la dona que ha patit violència de gènere, volem encoratjar-la  a denunciar-ho. Esperem que el programa d’avui hagi acomplert aquesta finalitat, la d’obrir els ulls envers els maltractaments. 

Ens agrada que ens escoteu i que compartiu amb nosaltres aquesta estona. Fins aqui el programa d’avui ens acomiadem fins aviat. 

Podeu escoltar el que hem parlat clican l'audio que acompanyem..