dimarts, 21 de desembre del 2021

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ. ENTREVISTAREM A LA MARTA LLABRÉS I FUGAROLES. Coordinadora dels Serveis Juvenils de l'Ajuntament de Mataró.


Bon dia ! 

Sigueu benvingudes i benvinguts  a un nou programa de “Amb veu de dona”, un programa de ràdio de Dones Reporteres de Mataró. 

En el programa d’avui entrevistarem a  la  MARTA LLABRES FUGAROLES ,educadora social. Ha treballat en el mon de l’associacionisme i la participació juvenil, en empreses del tercer sector, sempre en el camp de la intervenció social. Coordinadora de projectes de cooperació internacional a Bolívia i Barcelona. Des de fa sis anys és la Coordinadora dels Serveis Juvenils de l’Ajuntament de Mataró i de la Xarxa d’ Espais Joves . 

Els Espais Joves, són equipaments de proximitat que ofereixen  activitats i serveis gratuïts a  joves amb edat entre els 12 i 25 anys.  Activitats com suport  a l’estudi o de   dinamització socioeducativa, també ofereixen espais multimèdia, sales de joc  o punts  d'informació juvenil i d’atenció a famílies.

En volem saber més dels Espais Joves . Creiem que la feina que feu des dels espais juvenils es molt  important i necessària. Per axó res millor que parlar amb  la nostra convidada , experta  i amb una llarga trajectòria i  compromís amb el tema. Marta, benvinguda i gràcies per compartir aquest temps amb nosaltres. 

Avui la Secció “Perfils de Dona” la dedicarem a la MARIA MONTESSORI,  pedagoga, científica, metgessa, psiquiatra i filosofa, feminista i humanista. 

Ens agrada que compartir amb vosaltres aquesta estona i esperem retrobar-nos ben aviat.

Si us bé de gust escoltar el programa, ho podeu fer clican l'audio que acompanyem.