dimarts, 28 de juny del 2022

CABRILS VILA DEL LLIBRE. Parlarem amb la Regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de Cabrils

 


Sigueu benvingudes i benvinguts  a un nou programa de “Amb veu de dona”, un programa de ràdio de Dones Reporteres de Mataró. 

La literatura feminista contribueix a la creació d’una societat més justa i igualitària, alhora que ofereix recursos d’emancipació i empoderament. En el passat, les dones escriptores estaven excloses del món literari, per aixó, cada pàgina, cada llibre escrit per una dona feminista és un triomf i una reparació. 

La Xarxa de Viles del Llibre és el circuit literari més gran del país, l’únic que fa una proposta programàtica unificada, però totalment descentralitzada, amb la participació de 8 territoris aquest 2022. 

En volem saber més de la Xarxa de Viles del Llibre, un festival on el protagonisme es per la literatura amb tinta lila. Més de 50 escriptores van passar per Cabrils durant el cap de setmana del 13 al 15 de maig, convertint aquesta vila, en la capital de la literatura escrita per dones..

Perquè ens parli  i ens expliqui aquesta experiència en el programa d’avui entrevistarem a la SILVIA VALLBONA BLANCH, Regidora de l’Ajuntament de Cabrils, a qui agraïm la seva particiació.



Avui en la Secció Perfil de Dona palarem de la ROSA REGAS I PAGES.

Amb aquest programa posem fi a la temporada amb el desig  i la il·lusió de retrobar-nos passat l'estiu al proper mes setembre. Que tingueu unes bones i merescudes vacances.